© Nazilli Dolunay Gazetesi

Batur ailesinin mutlu günü

Nazilli'de yaptığı başarılı çalışmaları ve tüm dünyada ürettiği doğal ürünlerle tanınan Sevgül ve Hikmet Batur’un biricik kızları Nurgül ile Muhammet dünya evine girdi.

Nazilli’de başarılı çalışmalarıyla tanınan ve markasını dünya çapında duyuran iş kadını Sevgül Batur ve eşi Hikmet Batur’un kızları Nurgül, Şerife ve Murat ailelerinin oğulları Muhammet muhteşem bir düğünde mutluluğa yelken açtı. Muhammet ve Nurgül için düzenlenen düğün yemeğine Nazilli’den çok sayıda protokol üyesi katıldı. Yoğun katılımın gerçekleştiği cemiyet, Nazilli Saray Düğün salonunda düzenlendi. Yemeğe Batur ailesinin tüm sevenlerinin yanı sıra Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy, AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, AK Parti Yenipazar Belediye Başkan aday adayı Sadullah Dülger, AK Parti Nazilli Kadın Kolları Başkanı İlker Akbaş çok sayıda parti başkanı, STK’lar, muhtarlar ve çok sayıda davetli Batur ailesini yalnız bırakmadı.
Düğün yemeğinin ardından akşam saatlerinde gelenek ve göreneklere göre Nurgül gelin için kına gecesi düzenlendi. Nazilli Belediye Nikah salonunda kadınlar arasında düzenlenen kına gecesinde gelin Nurgül Batur arkadaşları ve davetlilerle gönüllerince eğlendi. Kutsal topraklarda tanıştığı Muhammet Nazar ile dünya evine giren Nurgül Batur, 22 Aralık Cuma günü Medine’de Kasr-ı Mevaddah düğün salonunda bir ömre ‘evet’ diyecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER