© Nazilli Dolunay Gazetesi

'Çocuk İstasyonu' törenle açıldı

Nazilli’de ailelerin çocuklarını gönül rahatlığı ile hoşça vakit geçirebileceği, eğitim ve eğlence amaçlı Çocuk İstasyonu Oyun Etkinlik ve Faaliyet Alanı düzenlenen törenle hizmete girdi. 

Karabük Üniversitesi Çocuk Gelişimi bölümünden mezun olan Büşra Nur Yıldız tarafından eğitim ve eğlence amaçlı  Çocuk İstasyonu Oyun Etkinlik ve Faaliyet Alanı yoğun katılımla açılışı gerçekleştirildi. Nazilli Yeşil Mahalle 723 sokak No: 19/A açılan Çocuk İstasyonu Oyun Etkinlik ve Faaliyet Alanı açılışına MHP Nazilli İlçe Başkanı Hasan Eren, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt, Demokrat Parti Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Uysal, Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Ali Köse, AK Parti Nazilli Belediye Başkanı aday adayı Taner Sayın, Nazilli Kahveciler Odası Başkanı Birol Şenkal ve çok sayıda davetli katıldı. Çocuk İstasyonu Oyun Etkinlik ve Faaliyet Alanı açılış duasıyla açıldı. Ardından protokolünde katılımıyla açılış kurdelesi kesildi. Ardından alanı gezen protokol üyeleri işletmeci Büşra Nur Yıldız’dan bilgiler aldı.  


“ÇOCUKLARIN DUYGUSAL GELİŞİMLERİNİ DESTEKLİYORUZ”    
Yarım gün ve günü birlik olarak sınıfların ve eğitimlerin olduğunu ifade eden Çocuk İstasyonu Oyun Etkinlik ve Faaliyet Alanı sahibi Büşra Nur Yıldız, “Burası Çocuk İstasyonu. Çocukların duyusal gelişimlerini desteklemek için açılan bir kurumdur. Aynı zamanda montesöre oyunları mevcuttur. Çocukların kas gelişimlerini, 5 duyu organlarına yönelik oyunlar ve faaliyetler düzenlenmektedir. Oyun atölyesi olarak geçiyor. Ebebeyinli ve ebebeyinsiz katılımlarımız mevcuttur. 1-6 yaş arası çocuklarımızı alıyoruz. 3 yaş öncesi çocuklarımızı ebbeyinli bir şekilde katılım sağlayabilirler. Atölyelerimiz 1,5 saat sürüyor. Bu saatimizde 5 farklık etkinlik yapıyoruz. Köpük balomuzla çocuklarımıza veda ediyoruz. Dilerlerse velilerimizde katılım sağlayabilirler. Yarım gün grubumuzda var. Haftanın 5 günü katılabiliyorlar. Sabah 09:00 ile 12.00 arasında 3 saat eğitimlerimiz sürüyor. Okul öncesi atölyemizde mevcuttur. Buradaki amacımız okula başlayacak olacak olan çocuklarımızı oryantasyon sürecini daha hafifletebilmek. Burası etkinlik, faaliyet aladır” ifadelerini kulandı. 
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER