© Nazilli Dolunay Gazetesi

Ergüler, herkesi şoke etti...

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine kısa bir süre kala Nazilli'de ısınan seçim gündemi bir türlü durulmuyor. Cumhur İttifakı'nın AK Parti'li Nazilli Belediye Başkan adayı Esat Ergüler, pot üstüne pot kırmaya devam ediyor. Gafları ve polemikleriyle sık sık gündeme gelen Esat Ergüler, bu kez açılışta dua okunmasına engel olarak büyük tepki çekti. Ergüler'in tuhaflığı "seçimi kaybetme korkusunun etkileri" şeklinde yorumlanırken, agresif tavırları dikkatlerden kaçmadı.

Önceki gün gerçekleşen Nazilli Bayanları Eğitim, Kültür, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği açılışına Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve oda başkanlarının yanı sıra Nazilli belediye başkan adayları da katıldı. Açılışa katılan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt, CHP Nazilli Belediye Başkan adayı Ertuğrul Tetik ve Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan adayı Ali Çetinkaya, Ergüler'in tuhaf davranışları karşısında neye uğradığını şaşırdı. Açılış kurdelesi kesilmeden önce dua okunacağı sırada Ergüler, dua okunmasına engel olarak herkesin tepkisini çekti.

Seçimlerin giderek yaklaşmasıyla dengeleri alt üst olan Ergüler'in agresif tutumları ve skandal yaratan gafları açılışa katılanları şoke etti.

“BEN GİDEYİM, DUAYI SONRA OKURSUNUZ”

Dernek başkanı Bahar Beşer’in açılış konuşmasının ardından, okunacak dua sonrası kurdele kesilerek yapılması planlanan açılış programında, Yeni Sinan Camii İmam Hatibi Bilal Ekinci eline mikrofonu alıp dua okuyacağı sırada kalabalığın arasında bulunan Ak Parti Belediye Başkan adayı Esat Ergüler skandal bir çıkış yaparak; “Benim acelem var. Önce kurdeleyi keselim. Ben gideyim siz duanızı okursunuz’’ dedi. Ergüler’in bu davranışı açılışa gelen davetlileri hem şaşırttı hem de tepkisini çekti. Ergüler'in önce kurdeleyi kestirerek açılış töreninden ayrılmasının ardından dualarla açılış yapıldı.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER