© Nazilli Dolunay Gazetesi

Esmer'den 'Kadınlar Günü' buluşması

Zafer Partisi Nazilli Belediye Başkan adayı Firdevs Esmer, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında etkinlikler düzenledi.

Etkinlik programı çerçevesinde ilk olarak Nazilli Halk Eğitim Merkezi'ni ziyaret eden Firdevs Esmer, çocuk gelişimi ve ana sınıfı öğrencileriyle biraraya geldi. Esmer ve partili heyetini okul öncesi öğretmeni Dilek Güzel ağırladı. Güzel, tebrik ve ziyaretleri için Firdevs Esmer ve Zafer Partisi üyelerine teşekkürlerini dile getirdi.

​​​​​​Ardından Belediye Meydanı'nda kurulan Parti standında basın açıklaması yapan Firdevs Esmer, Türkiye'de kadına seçme ve seçilme hakkı tanıyan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal'i de unutmadı ve tüm kadınların "8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlu olsun" şeklinde kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

Öte yandan Zafer Partisi Nazilli İlçe Başkanı Lütfi Erkün'den tebrik çiçeklerini kabul eden Firdevs Esmer ve Zafer Partisi kadın üyeleri, Erkün'e teşekkürlerini iletti.

​​​​​​Esmer'in son durağı ise Nazilli Alevi-Bektaşi Kültür ve Dayanışma Derneği oldu. Burada Nazillili kadınları ağırlayan Esmer, seçim gündemini değerlendirerek kadınlara hitap etti.


Türkiye'nin en büyük sorunun göç ve sığınmacı sorunu olduğunun altını çizen Esmer; "Bu konuda Nazilli'de gerekli tedbirleri alacağız. Güvenliğimizi tehdit eden sığınmacıların bölgeden uzaklaştırılması için Nazilli'de Göç İdaresi Birimi kuracağız. İnsanların en temel ihtiyacı güvenliktir."diye konuştu.
Konuşmasının ardından etkinliğe katılan tüm parti üyeleri ve diğer kadınlara teşekkürlerini ifade eden Firdevs Esmer, etkinlik programını tamamladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER