© Nazilli Dolunay Gazetesi

Firdevs Esmer, Halkla buluştu

Zafer Partisi Nazilli Belediye Başkan adayı Firdevs Esmer, seçim turuna start verdi. 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları kapsamında ziyaret rotasını belirleyen Zafer Partili Firdevs Esmer, bugün Nazilli halkıyla buluştu. Esmer'in ilk durağı Nazilli'de kurulan geleneksel Perşembe Pazarı oldu.

"Cumhuriyet'in 100.yılında ilk kadın başkan adayı" sloganıyla dikkat çeken Zafer Partisi Nazilli Belediye Başkan adayı Firdevs Esmer, Nazilli'de kurulan geleneksel Perşembe pazarında Nazillili hemşehrileriyle buluştu. Pazar tezgahlarını dolaşarak hem esnafla hem de alışveriş yapan vatandaşlarla dertleşen Firdevs Esmer, pazarda güleryüzle karşılandı. 

Öte yandan Nazillili kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü de kutlayan Esmer, pazarda yoğun ilgi gördü."Bizler, halkın sorunlarını dinlemek ve onların çözüm ortağı olmak için bu yola çıktık" diyen Esmer, vatandaşların yoğun ilgisini karşılıksız bırakmadı. Sorunlarını dile getiren vatandaşları sabırla dinleyen Esmer, "Allah nasip eder de sizlerin oylarıyla göreve gelirsem, elimden gelenin en iyisini yapmak için çok çalışacağım." dedi.

Özellikle Türkiye'nin mülteci sorununu sık sık gündeme getiren Esmer, Nazilli nüfusuna kayıtlı bulunan ve bulunmayan tüm sığınmacıların Zafer Partisi'nin göç politikaları kapsamında bölgeden uzaklaştırılması gerektiğini vurguladı. Bu konuda vatandaşlardan büyük destek gören Firdevs Esmer; "Bu işe elimizin değdiği en yakın yerden başlayacağız. Yani Nazilli'den başlayacağız. Burada Göç İdaresi birimleri kurup, sığınmacılar için gerekli tüm tedbirleri alacağız. Bu konuda Ümit Özdağ Hocamın desteğiyle size söz veriyorum. Nazilli senin, benin, hepimizin ve öyle de kalacak. Güzel Nazillimizde yabancı istemiyoruz." ifadelerini kullandı.

Ardından seçmenleriyle bol bol hatıra fotoğrafları çektiren Esmer, herkesle tek tek vedalaşarak pazar ziyaretini sonlandırdı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER