© Nazilli Dolunay Gazetesi

"Hiç kimseye kastımız yoktur"

Zafer Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı Firdevs Esmer, hakkında yapılan olumsuz haber ve kara propaganda çalışmalarına yanıt verdi.

Bugün sabah Hangar Cafe'de düzenlenen kahvaltı etkinliğinde Nazilli Belediye Başkan adayları biraraya geldi. Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı Ali Çetinkaya'nın düzenlediği kahvaltıda adaylar buluştu. Ancak demokratik huzur ortamını germek isteyen bazı medya organları, Zafer Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı Firdevs Esmer'i hedef aldı.

Kahvaltı etkinliğiyle ilgili sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım nedeniyle art niyetli medya organlarının hedefi haline gelen Firdevs Esmer, asılsız iddialara yanıt verdi. Etkinlikle ilgili yaptığı paylaşımda teşekkürlerini ifade eden Esmer; "Gördüğünüz gibi masanın en sonundayız. DEM Parti'nin hemen yanında... Nazilli'yi Zafer'e taşımak sizin elinizde." ifadesine de açıklık getirdi.

ESMER'DEN KAMUOYUNA DUYURU!

Konuya ilişkin gazetemize demeç veren Esmer şunları söyledi: "Öncelikle Partimiz ve şahsım adına hiçbir siyasi partiye, ideolojiye ve adaya karşı bir art niyetimiz yoktur. Hangi partinin adayı olursa olsun, kimseyle yan yana gelmekten bir rahatsızlık duymadım. Şahsıma ait sosyal medya hesabımdan yaptığım paylaşımda hiçbir kasıt yoktur. Yaptığım paylaşımda; Partimizin Nazilli'de oy oranları açısından DEM Parti'nin gerisinde kaldığını ifade etmek istemiştim. Bu nedenle Nazillili seçmenlere seslendim ve destek istedim. Bugün düzenlenen etkinlikte tüm siyasi partilerin adaylarına başarılar dilediğimi ve demokratik zeminde tüm adaylara saygı duyduğumu yinelemek istiyorum. Kamoyunu yanlış yönlendirmek isteyen ve algı oyunları yaratarak siyasi kimliğimize zarar vermek isteyenleri kınıyorum. Lütfen kamoyunu germeyelim. Nazillili seçmenlerden de bu tür asılsız haberlere itibar etmemelerini rica ediyorum. Kamuoyuna duyrulur. Saygı ve sevgilerimle..." Zafer Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı Firdevs ESMER

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER