© Nazilli Dolunay Gazetesi

Mustafa Savaş'a Nazilli'de "yoğun ilgi"

Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş ve Nazilli Belediye Başkan Adayı Esat Ergüler, Nazilli'de sahaya indi. Seçim çalışmaları kapsamında; Nazilli'de kurulan Perşembe pazarında vatandaşlarla buluşan Savaş ve Ergüler, Uzun Çarşı esnafını da birlikte ziyaret etti.

Bugünkü Nazilli turu çerçevesinde öncelikle Nazilli Ticaret Odası'nda bölge sorunlarını değerlendiren Mustafa Savaş ve Esat Ergüler, toplantının ardından Nazilli halkıyla buluştu. Belediye Meydanı başta olmak üzere; Perşembe pazarı ve Uzun Çarşı esnafını ziyaret eden Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayları, halktan yoğun ilgi gördü. Mustafa Savaş, vatandaşlara tek tek karanfil dağıtarak yoğun ilgiye karşılık verdi. Ziyaretleri sırasında Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş ve Nazilli Belediye Başkan Adayı Esat Ergüler'e; Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık ve AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt eşlik etti.

Nazilli turu sırasında vatandaşlarla hatıra fotoğrafları çektiren iki isim, Muhtarlarla Buluşma Toplantısı için yönünü Hangar Cafe'ye çevirdi. Hangar Cafe'de düzenlenen toplantıda Mahalle Muhtarları Nazilli'nin sorunlarını belediye başkan adaylarının gündemine taşıdı. Burada muhtarlara hitap eden Savaş ve Ergüler, çözüm önerilerini ve projelerini anlattı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER