© Nazilli Dolunay Gazetesi

Naz Naz'da Kriz!

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Nazilli Belediyespor zor günler geçiriyor. Kulüpte yaşanan mali kriz sonucu masraflar karşılanamaz hale gelince futbolcular isyan bayrağını çekti. Maaşları ödenmeyen siyah beyazlı futbolcular, antrenmana çıkmama kararı aldı.

Nazilli Belediyespor'da yaşanan son dakika gelişmeler, taraftarları üzdü. Kulüpte bir süredir devam eden mali kriz giderek büyüdü. Geciken futbolcu maaşları ise bardağı taşıran son damla oldu. Siyah-beyazlı ekipte meydana gelen deprem, taraftarların yönetime olan güvenini de sarstı. 

Kulüpten ödeme alamayan siyah beyazlı futbolcular, sosyal medya üzerinden ortak bildiri metni yayınladı. Duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"Nazilli Belediyespor futbolcuları olarak antrenmanlara çıkmama kararı almış bulunmaktayız. Sezon başından itibaren yaşadığımız birçok problemi, Sayın Başkanımız Şahin Kaya, yöneticilerimiz ve futbolcular olarak kamuoyuna yansıtmadan kendi içimizde çözmeye gayret gösterdik. Nazilli Belediye Başkanı Sayın Kürşat Engin Özcan'ın bugüne kadar başkanımıza ve biz futbolculara verdiği vaatlerle hem takım bütünlüğünün bozulmaması hem de Nazilli Belediyespor’un yaşaması adına sabırlı bir duruş sergiledik. Ancak vaatlerin gerçekleşmemesi ile süreç dayanılmaz bir noktaya gelmiştir. Kulüp başkanımızla yaptığımız toplantı sonucu, önemli Kırşehir maçı öncesi takıma zarar vermemek adına bu kararımızı maç sonrasına ertelemiş bulunmaktayız. Kırşehir maçı sonrası, bu terk edilmişlik ve yalnızlık devam ederse, önümüzdeki haftadan itibaren antrenmanlara çıkmama kararı aldığımızı kamuoyuna bildiririz. Nazilli şehrinin Belediye Başkanını ve ileri gelenlerini Nazilli Belediyespor'un diğer branşlarına sahip çıktığı gibi futbol takımına da sahip çıkmaya davet ediyoruz."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER