© Nazilli Dolunay Gazetesi

Nazilli'de Mustafa Savaş'a sevgi seli...

Ak Parti Aydın Milletvekili, TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Nazilli’yi ziyaret etti. Nazilli halkı ve esnafıyla buluşan Mustafa Savaş, halk tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Nazillili vatandaşlarla kucaklaşan Mustafa Savaş’a gösterilen sevgi, sel oldu aktı.

Nazilli ziyareti çerçevesinde; İlk olarak saat 11.00'de Ak Parti Nazilli İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Ak Parti Aydın Milletvekili ve Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, başkanlık binası önünde coşkulu kalabalığın slogan ve alkışlarıyla karşılandı. Ardından, Ak Parti İlçe Başkanlığı toplantı salonunda; Ak Parti'li Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Ak Parti Nazilli Belediye Başkan Aday Adayı Bekir Kuvvet Erim, Ak Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt, yönetim kurulu üyeleri ve kalabalık bir partili grubuyla biraraya geldi.

“BİZ HAZIRIZ. GELİYORUZ!”

Nazilli ziyareti için Mustafa Savaş’a teşekkürlerini sunan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, parti binasında açılış konuşmasını yaparak: “Sayın vekilimizi Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak aramızda görmekten mutluluk duyuyor ve kendisine Nazillimize hoş geldiniz diyorum.” şeklinde sözlerine başladı. Devamında; Aydın için el ele, kol kola birlikte çalışacaklarını vurgulayan Kürşat Engin Özcan: “Daha yaşanabilir bir büyükşehir ve ilçe belediyesi için kolları sıvadık. Biz hazırız. Geliyoruz!” diyerek güçlü birliktelik mesajları verdikten sonra, sözü Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş’a bıraktı.

“AYDIN’I ÇAĞDAŞ YAŞAMIN SEVİYESİNE ULAŞTIRACAĞIZ”

Aydın için daha yaşanabilir bir kent hayali kurduklarını dile getirerek konuşmasına başlayan Mustafa Savaş, “Aydın, gökyüzünün altındaki en güzel yeryüzüdür. Aydın’a her şeyin en güzeli yakışır.”dedi.

Daha sonra Aydın için hedeflerini sıralayan Mustafa Savaş; “İnşallah 31 Mart’ta ipi hep birlikte göğüsleyerek; Yaşamaktan mutlu olduğunuz, huzur duyduğunuz, örnek teşkil eden, modern bir büyükşehir anlayışını Aydın’a getireceğiz. Aydın’ı çağdaş yaşamın seviyesine ulaştıracağız. İktidarın gücünü yerel yönetimle birleştirerek; Aydın’ı Ak Belediyecilikle tanıştıracağız.” diye konuştu.

“AYDIN, YATIRIMLARIN MERKEZİ OLACAK”

31 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından ipi göğüslemeleri halinde; gerçekleştirecekleri projeleri anlatan Savaş: “Aydın, ilk üç yılda yatırımların merkezi olacak.” diyerek şu ifadelere yer verdi: “Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı olarak göreve geldiğimde; ilk yüz günde tüm projelerimizi açıklayacağım. Aydın’a hak ettiği yatırımları birlikte kazandıracağız. Beş yıl içerisinde kazanan Aydın olacak. Sizler de; Daha mutlu, daha huzurlu, modern bir kentte yaşamanın tadına varacaksınız.”

“YOLSUZLUKLARLA ANILAN DEĞİL, ŞEFFAF BİR BELEDİYE İSTİYORUZ”

Ak Parti Nazilli İlçe Başkanlığı’nda gerçekleşen toplantıda gazetecilere demeçler vermeye devam eden Mustafa Savaş, CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun yönetiminde bulunan Aydın Büyükşehir Belediyesi için ortaya atılan yolsuzluk iddialarına da değindi. İddialar doğrultusunda Özlem Çerçioğlu'nu sert bir dille eleştiren Savaş: “Yolsuzluklarla anılan değil, harcanan 1 kuruşun dahi hesabının verildiği şeffaf bir Aydın Büyükşehir Belediyesi’ni Aydın’a kazandırmak istiyoruz” dedi. Bu iddiaları Aydın’ı lekelememek adına daha önce gündeme taşımadıklarını belirten Mustafa Savaş, Nazilli ve Aydın halkının daha iyi koşullarda yaşamayı hak ettiğini ısrarla vurguladı. Savaş; “Kapım herkese açık olacak. Hizmet için geliyoruz. Kazanan Mustafa Savaş değil, Ak Parti değil, kazanan Aydın olacak!” şeklinde iddialı açıklamalarda bulundu.

“KAVGAYLA DEĞİL, BARIŞ İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ”

Öte yandan Aydın’ın huzur ortamı içinde yönetilmediğini söyleyen Mustafa Savaş; “İlçe belediye başkanlarıyla, mahalle muhtarlarıyla ve esnaflarla kavga eden değil, barış içinde halka hizmet eden bir Aydın Büyükşehir Belediyesi hayal ediyoruz.” diyerek Aydın ve Nazilli halkının başlıca sorunlarını irdeledi. Aydın halkının ve esnafının menfaatlerini koruyacağının altını çizen Savaş; “Bu güzel kenti; kavgadan, ayrımcılıktan, yolsuz ve iş bilmez belediyecilik anlayışından arındıracağız.” ifadelerini kullandı.

“VASATIN ALTINDA HİZMET, AYDIN’A YAKIŞIYOR MU?”

Ayrıca Aydın ve Nazilli halkının kritik sorunlarını sık sık gündeme getiren Ak Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş; “Vasatın altında hizmet, Aydın’a yakışıyor mu?” sorusunu gazetecilere yöneltti. Açıklamalarının devamında; su faturaları, çağın gerisinde kalmış şehircilik anlayışı, çözümlenemeyen trafik sorunu, yetersiz ulaşım ve altyapı hizmetleri gibi önemli gündem maddelerini ortaya koydu. Aydın’ın kaybedecek bir beş yılı daha olmadığını sözlerine ekleyen Savaş: “Siz değerli hemşehrilerimden Aydın'a hizmet etmek için destek istiyorum” diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

NAZİLLİ HALKIYLA KUCAKLAŞTI

Ziyaret programı kapsamında; Saat 12.00’de Nazilli MHP İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Mustafa Savaş, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ile birlikte Aydın MHP İl Başkanı Haluk Alıcık ve MHP Nazilli ilçe meclis üyeleriyle buluştu.

Haluk Alıcık’ın destek ve teşekkür konuşmasının ardından benzer konuları yeniden değerlendiren Mustafa Savaş, bu ziyaretin ardından Nazilli Uzun Çarşı esnafıyla biraraya geldi. Esnaf ve vatandaşlara tatlı ikramında bulunan Savaş, halkla iç içe samimi görüntüler verdi.

Daha sonra saat 12.30’da Nazilli Gazeteciler Cemiyeti’ne ziyarette bulunan Mustafa Savaş, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ve Aydın MHP İl Başkanı Haluk Alıcık eşliğinde; Nazilli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen’le birlikte bir toplantı gerçekleştirdi.

YOL VE ALTYAPI ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

Programının takibinde saat 13.00’te Nazilli Cemevi ve Kültür Merkezi’nde bulunan Mustafa Savaş, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan’la birlikte Nazilli'de devam eden asfaltlama ve altyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Kürşat Engin Özcan, özellikle Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi'ndeki yıllardır çözümlenemeyen yağmur suyu tahliyesi sorununu vurguladı. Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin bu soruna on yıldır herhangi bir çözüm getirmediğinin altını çizen Özcan, “Bu cadde Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet ve sorumluluk sahasında olmasına rağmen, burada hiç bir çalışma yapılmadı. Biz de Nazilli Belediyesi olarak kendi sorunumuzu kendimiz çözdük. Nazilli’nin kanayan yarasına neşter vurduk.” diye konuştu.

Ayrıca Nazilli Şehirlerarası Otobüs Terminali girişinin bulunduğu caddenin asfaltlama çalışmaları hakkında Mustafa Savaşı bilgilendiren Kürşat Engin Özcan, yakın çevredeki esnafı ziyaret etmeyi de unutmadı.

Esnaf ziyaretinden sonra Mustafa Savaş; Saat 15.00’te taziye ziyareti, Saat 15.30’da Nazilli Gençlik Merkezi ve son olarak saat 16:30’da Go-Kart Pisti Gençlik buluşması gerçekleştirerek Nazilli'deki seçim çalışması turunu tamamladı.

 

 

 

 

 

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER