© Nazilli Dolunay Gazetesi

Nazilli'de Yeşil Mahalleliler tozdan ve çamurdan dertli

Nazilli’de Yeşil Mahalle’de elektrik tellerindeki çalışmalardan dolayı sökülen parke taşları yaklaşık bir senedir yapılmayı bekliyor. İsyan eden vatandaşlar, yazın tozdan kışın çamurdan dolayı mahalle olarak perişan olduklarını ifade ettiler.

Nazilli’ye bağlı Yeşil Mahalle 384 sokak sakinleri yaklaşık bir sene önce elektrik tellerini yer altına alma çalışmasından dolayı sökülen parke taşlarının tekrar yapılmadığından dolayı dertli. Yaz aylarından yolun kumundan dolayı evlerinin pencerelerini açamamaktan, kışın ise çamurdan dolayı isyan ettiler. Belediyenin de mahalleye gelmediğini öne süren mahalleliler bu durumdan kurtulmak istediklerini belirterek evlerine rutubet gelmeye başladığını belirttiler. Mahallede yaşayan vatandaşlar bu duruma hangi kurumun çare bulacaksa bir an önce taşların tekrar döşenerek bu çilenin sona ermesini istediler.    


“MAHALLECE PERİŞAN OLDUK”
Yaklaşık bir senedir bu durumda olduklarını ifade eden mahalle sakinlerinden Ali İnci, yaşadıkları perişanlığın son verilmesini istedi. İnci devamında, “Elektrik telleri yer altına girecek diye taşları söktüler ve böyle bırakıp gittiler.  Mahallece perişan olduk. Yazın tozundan, kışın çamurundan bıktık. Evlerimiz su almaya başladı. Rutubet görmeye başladık. Yıllardır salçayı kendimiz yapardık, bu durumlardan tozlardan hazır aldık. Taşlar evlerimizin önünde evlerimize zor giriyoruz. Ayrıca Mastavra yolundan bir su geliyor yağmurlu günlerde yoldaki çamurla beraber yol çamur deryasına dönüşüyor. Kim yapacaksa bir an önce yapılmasını istiyoruz. Bu çağda bu durumdan kurtulmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.    
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER