© Nazilli Dolunay Gazetesi

Savaş ve Ergüler'den, "Güç birliği"

Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş ve Nazilli Belediye Başkan Adayı Esat Ergüler, Nazilli Ticaret Odası'nın düzenlediği Sivil Toplum Kuruluşları ve Cumhur İttifakı Buluşması'nda güç birliği mesajları verdi. Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan'ın davetiyle gerçekleşen buluşmada, Nazilli ve Aydın'ın sorunları masaya yatırıldı.

Nazilli Ticaret Odası'nda gerçekleşen "Sivil Toplum Kuruluşları ve Cumhur İttifakı Buluşması" programı, Aziz Şehitler ve Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk için saygı duruşu ve İstiklal Marşı'yla açıldı. Törenin ardından, buluşmanın açılış konuşmasını yapmak için kürsüye davet edilen Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, katılımlarından dolayı Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayları'na teşekkürlerini ileterek sözlerine başladı."Bölgeye hizmetin öncüsü olmaktan Nazilli Ticaret Odası olarak gurur duyuyoruz" dedi. Nazilli’nin ve bölgenin sorunları ile taleplerini belediye başkan adaylarına ileten Arslan, sorunların çözümü noktasında adaylardan söz aldı. Ardından katılım gerçekleştiren tüm misafirlere teşekkür eden Arslan, yerel seçimlerde belediye başkan adaylarına başarılar diledi.

Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Cumhur İttifakı Nazilli Belediye Başkan Adayı Esat Ergüler, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Aydın MHP İl Başkanı Haluk Alıcık, Ak Parti Nazilli İlçe Başkanı Volkan Beyazıt, MHP Nazilli İlçe Başkanı Hasan Eren, Nazilli Ticaret Odası Meclis ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Güler Kurudere Akbaş, Nazilli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Başkanları ile Nazilli Ticaret Odası üyelerinin katılımlarıyla gerçekleşen toplantıda Cumhur İttifakı'nın Belediye Başkan Adayları kürsüye davet edilerek projelerini anlattı.

BAŞKAN ÖZCAN: "EMANETİ DEVRETMEKTEN GURUR DUYARIM"

Mevcut Nazilli Belediye Başkanı olarak konuşmasını yapan Kürşat Engin Özcan: "Nazilli'de AK Belediyecilik devam edecek. Nazilli'de bir çok sorunu çözmeye çalıştık. Sayın Belediye Başkan Adayımız Esat Ergüler de bunları devam ettirmek ve Nazilli'yi daha da ileriye taşımak için bu kutlu göreve devam edecektir. Kendisine bu emaneti devretmekten gurur duyarım." ifadelerini kullandı.

ERGÜLER'DEN "ŞEFFAF BELEDİYECİLİK" VURGUSU

Ardından kürsüdeki yerini alan AK Parti Nazilli Belediye Başkan Adayı Esat Ergüler: "15 yıl verdiğim mücadelede Nazillili hemşehrilerim beni bu göreve layık gördüler. İnşallah yine layık görürlerse Nazilli'ye hizmet edeceğiz. Nazilli halkı eşit hizmet alacak ve şeffaf belediyecilik ön planda olacak. Ayrıca hesap verebilir bir belediye başkanıyla karşı karşıya olacaksınız. Biz 1994'te borçlu bir belediye devraldık. Ancak kasada nakit 8 Milyon TL ve anahtarı üzerinde 60 dairelik tamamlanmış konut projemizle 2007 yılında belediyeyi devrettik. Şimdi daha iyilerini gerçekleştirmek için bu göreve yeniden talip olduk. Allah bu yolda yar ve yardımcımız olsun." diyerek salonda alkış aldı.

SAVAŞ'TAN, "EL FRENİ ÇEKİLMİŞ OTOMOBİL" BENZETMESİ

Kürsüde kapanış konuşmasını yapan isim ise AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş oldu. Aydın için "el freni çekilmiş otomobil" benzetmesi yapan Savaş şunları söyledi: "Aydın'ın kaybedecek beş yılı daha yok. Hizmete aç bir Aydın var. Hükümetimizin gücünü Aydın'da eser ve hizmet siyasetiyle buluşturmak için yola çıktık. İlk üç aydan başlamak üzere, ilk bir yıl ve beş yılın ardından muazzam yatırımların ilimize geleceği bir dönem vaadediyorum." diye konuştu.

SAVAŞ: "AYDIN ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK"

Öte yandan Aydın'ın en kritik sorunlarını ele alan Savaş: "İstihdam, üretim ve ihracat kapasitesinin artacağı bir dönem vaad ediyorum" diyerek; Aydın için altın çağ vaadinde bulundu. "Bunların yanı sıra trafik, altyapı, otopark ve istihdam Aydın'ın başlıca sorunlarıdır" diyen Mustafa Savaş: "İlk üç ayda Nazilli, Efeler, Söke, Kuşadası ve Didim'de köprülü kavşaklar yapmak için kazmayı vuracağız. İlk beş yılda Aydın'ın bütün eksiklerini gidereceğiz. İş insanlarını Aydın ve Nazilli'ye davet ederek burayı yatırımların cazibe merkezi haline getireceğiz. Bu şehir bize emanet. Bu şehire karşı hepimizin sorumluluğu var. Sorunlarını çözmüş ve dünyayla rekabet edebilen bir şehir hayali ile yola çıktık. İnşallah bunu hep birlikte başaracağız." şeklinde konuşarak programın kapanışını yaptı.

​​​​​​

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER