© Nazilli Dolunay Gazetesi

Nazilli'yi yasa boğdular

Nazilli'de yaşanan sevgili dehşeti yürekleri dağladı. Bugün sabah saatlerinde Uzun Çarşı'da meydana gelen ve iki gencin ölümüyle sonuçlanan silahlı saldırı olayının perde arkası aralandı. Kız arkadaşına silahla saldırararak cinayet işleyen ve ardından kendi yaşamına son veren 19 yaşındaki İ.O.'nun, daha önce sosyal medyada paylaştığı ve ateşli silahlarla poz verdiği fotoğrafları ortaya çıktı.

İddiaya göre Uzun Çarşı'da bir döner salonunda çalışan 19 yaşındaki İ.O., 17 yaşındaki kız arkadaşı Ö.A'yı bir süre önce ailesinden istedi. Kız tarafının evliliğe onay vermemesi üzerine öfkelenen İ.O., bu sabah patronundan izin alarak iş yerinden ayrıldı. Kız arkadaşı Ö.A'nın çalıştığı iç giyim mağazasına giden İ.O., önce iki el ateş ederek kız arkadaşını hayattan kopardı. Ardından aynı silahı başına dayayan İ.O., kendi yaşamına da son verdi. Nazilli'yi yasa boğan acı olayın ardından detaylar gün yüzüne çıkmaya başladı.

SİLAHLI POZLARI ORTAYA ÇIKTI

Önce kız arkadaşının ardından kendisinin yaşamına son veren İ.O.'nun (19) daha önce sosyal medyada paylaştığı silahlı pozları ortaya çıktı. Ateşli silahlara merakı olan gencin, verdiği pozlar görenleri şaşırttı. Gencin silah merakı, hem kendisinin hem de kız arkadaşının sonunu getirdi.

Olayla ilgili adli soruşturma devam ediyor.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER