© Nazilli Dolunay Gazetesi

Özdağ, Nazilli'yi ziyaret etti

31 Mart Yerel Seçimleri için çalışmalarına tam gaz devam eden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Nazilli'yi ziyaret etti. Öncesinde Aydın'da şehit cenazesine katılan Özdağ'ın ziyaret programı istemeden aksayınca yerel basın Özdağ'ı ağır eleştirdi.

Nazilli ziyareti programı kapsamında önce Aydın'a ardından Nazilli'ye gelen Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Şehit Uzman Çavuş Ercan Güven'in Aydın'daki cenaze törenine katıldığı gerekçesiyle programında aksaklık yaşadı. Zafer Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı Firdevs Esmer ve ilçe teşkilatı tarafından Köşk'te karşılanan Ümit Özdağ, rötarlı da olsa Nazilli'ye geldi. 

DOĞRUSU NE? NELER YAŞANDI?

Parti otobüsünün İstasyon Meydanı'na girmesiyle gençlerden yoğun ilgi gören Ümit Özdağ, program kapsamının dışına çıkmak zorunda kaldı. Nazilli Gazeteciler Cemiyeti'ne gitmesi gerekirken, gençlerin yoğun ilgisini karşılıksız bırakmak istemeyen Özdağ, konuşma yaparak gençlere seslenmek istedi. Önce Nazillili gençleri selamlayan ve ardından kısa bir konuşma yapan Özdağ, sığınmacı ve göç sorununu gençlere anlattı. Özdağ, daha sonra alkış ve sloganlar eşliğinde Uzun Çarşı'ya geçti. Kendisine yoğun ilgi gösteren genç seçmen kitlesiyle bol bol hatıra fotoğrafları çektiren Özdağ, partili heyetiyle birlikte yönünü Uzun Çarşı'ya çevirdi. Genel Başkan Ümit Özdağ, kalabalığın arasında çarşı esnafını selamlayarak Belediye Meydanı'nda bulunan Zafer Partisi seçim standına geldi.

ÖZDAĞ, İSTANBUL'A DÖNDÜ. ESMER, ÖZÜR DİLEDİ

Seçim standına geldikten sonra Nazilli ziyaretini erken noktalamak zorunda kalan Özdağ, İstanbul'a döndü. Ardından kendisinden açıklama bekleyen basın mensupları tarafından etrafı sarılan Zafer Partili Belediye Başkan Adayı Firdevs Esmer, zor durumda kaldı. Özdağ'ın programında yaşanan aksaklık ve Nazilli ziyaretinin erken noktalanması nedeniyle gazetecilere açıklama yapan Firdevs Esmer; "Elimizde olmayan nedenlerden dolayı programımız aksadı. Böyle olmasını istemezdik ancak program yetişmedi. Ümit Hocamız şehit cenazesine katıldığı için bu aksaklığı yaşadık. Hepinizden özür diliyorum. Kendisine kalması için çok ısrar ettik ancak acilen İstanbul'a dönmek zorunda olduğunu söyledi. Biz de üzgünüz." ifadelerini kullandı.

Ayrıca Esmer, yaşanan aksaklık konusuyla ilgili en kısa sürede basın açıklaması yayımlayıp kamuoyunu aydınlatacağını da kaydetti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER