© Nazilli Dolunay Gazetesi

"Adayımız, Nazilli İttifakı'nın Başkanı olacak!"

31 Mart Yerel Seçimleri öncesi son viraja girilirken, siyasi partilerin il ve ilçe belediye başkan adayları birer birer kamuoyuna tanıtılıyor. Nazilli'de Belediye Başkan Adayı merakla beklenen İyi Parti cephesinde ise sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Uzun süredir aday belirleme çalışmalarını sürdüren İyi Parti'de sessizliği bozan isim İyi Parti Nazilli İlçe Başkanı Efe Güner oldu. Güner, Nazilli İttifakı'nın adayını belirleme çalışmalarında son aşamaya gelindiğini ve İyi Parti'nin Nazilli Belediye Başkan Adayı'nın bu haftasonu açıklanacağını duyurdu. Önümüzdeki Çarşamba günü, 14 Şubat 2024 tarihinde; Ankara'da gerçekleşecek olan İyi Parti Grup Toplantısı'nda, Nazilli adayının Genel Başkan Meral Akşener ile birlikte el kaldıracağını belirtti.

Uzun süredir aday belirleme çalışmalarını titizlikle sürdürdüklerini vurgulayan Efe Güner: "Biz Nazilli İttifakı'nı sağlayacak bir aday üzerinde karar kılmak için çalışmalarımızın sonuna yaklaştık. Partimize Nazilli için resmen aday adaylığı başvurusu yapılmadı. Bu nedenle bir süredir yaptığımız araştırmalar neticesinde birkaç isim üzerinde çalışmalar yürüttük. Bu isimlerden biri aday olarak kararlaştırılacak ve Nazilli ittifakını sağlayacak olan adayımız kamuoyuna tanıtılacaktır." diye konuştu.

Öte yandan İyi Parti Genel Merkezi'nin aldığı kararlar doğrultusunda çalışmalarının devam edeceğini ifade eden Güner: "Grup toplantımızın ardından üzerinde fikir birliğine varılan adayımız, Genel Başkanımız Meral Akşener ile birlikte el kaldırdıktan sonra hızlı bir şekile işe koyulacağız. Adayımızla birlikte Nazilli'de sahaya inerek seçim çalışmalarımızı başlatacağız." dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER