© Nazilli Dolunay Gazetesi

Algan çalışacak, Bozdoğan kazanacak!

14 Mayıs 2023’te yapılan Milletvekili Genel Seçimlerinde İyi Parti Aydın Milletvekili dördüncü sıra adayı olan Emekli Kıdemli Albay Erhan Algan, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimlerine İyi Parti Bozdoğan Belediye Başkan Adayı olarak girecek.

Ordudan emekli olduktan sonra  İyi Parti’den  siyasete atılan Emekli Kıdemli Albay Erhan Algan, yaklaşık dört yıldan uzun bir süre İyi Parti Bozdoğan İlçe Başkanlığı görevini yürüttü. Görevi süresince İyi Parti’nin Bozdoğan’da büyüyüp gelişmesini sağlayan Erhan Algan, yaptığı çalışmalar neticesinde başta İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener olmak üzere, İyi Parti Genel Merkezi yöneticileri tarafından takdir kazandı ve 14 Mayıs 2023’te yapılan Milletvekili Genel Seçimlerinde İyi Parti Aydın Milletvekili adayı gösterildi.

Ardından 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için aday belirleme hazırlıklarını sürdüren İyi Parti Genel Merkezi tarafından, Bozdoğan Belediye Başkan Adayı ilan edildi. Erhan Algan’ın adaylığı, yaklaşık 1 saat önce İyi Parti Genel Merkezi tarafından açıklanarak resmiyet kazandı. Adaylığı kesinleşen Algan:  “Yoğun bir çalışma temposu ile Bozdoğanlı hemşehrilerimizin gönlünü fethedecek ve ipi göğüsleyeceğiz. Bozdoğan Belediyesi’ni İyi Partili bir belediye yapacağız. Biz çalışacağız Bozdoğan kazanacak. Bozdoğan Türkiye’de örnek bir belediye olacak!” dedi.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER