© Nazilli Dolunay Gazetesi

Çerçioğlu’ndan sert cevap: “Değiştirin gitsin!”

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri yaklaşırken, CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve AK Parti’li Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan arasında sular durulmuyor. Seçimler için geri sayım devam ederken, belediye başkanları da saha çalışmalarını sürdürüyor. Son günlerde iyice kızışan seçim rekabeti, iki belediye başkanı arasında üstü kapalı atışmalara neden oluyor.

Nazilli’de yapılan yol ve altyapı çalışmaları kapsamında; Kürşat Engin Özcan’ın Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne yönelttiği eleştiriler, Özlem Çerçioğlu’nun dikkatinden kaçmadı. Bugün Nazilli ziyaretinde bulunan Çerçioğlu, Pençe Kilit Operasyonu şehitleri için Nazillili vatandaşlara tavuklu pilav hayrı yaptı. Nazilli’de kurulan Salı pazarında vatandaşlarla buluşan Çerçioğlu, siyasi gündemden de uzak kalamadı. Vatandaşlara ikramda bulunduğu sırada kendisine yöneltilen bazı soruları yanıtsız bırakmayan Çerçioğlu, Kürşat Engin Özcan ve AK Parti’ye ince mesajlar verdi. Orada bulunan bir vatandaş, Çerçioğlu'na; Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'dan hizmet alamadıklarını şikayet edince, Başkan Çerçioğlu:  “Hizmet alamıyorsanız, sandıkta gerekeni yapın. Değiştirin gitsin!”, "CHP'li belediye başkanı seçin" şeklinde cevap verdi.

Ayrıca basın mensuplarına da kısa bir açıklama yapan Çerçioğlu, “Her şeye verecek cevabım var ama şuan yeri ve zamanı değil. Şehitlerimizin hatrına bugün susuyorum. En kısa zamanda her şeyi konuşacağım.” dedi. Daha sonra AK Parti iktidarını da eleştiren Çerçioğlu, “Sizleri bir lokma ekmeğe muhtaç ettiler. Vatandaşın sofrasına ancak bayramdan bayrama et geliyor. Merak etmeyin. Biz sizin yanınızdayız ve gereken cevabı sandıkta birlikte vereceğiz” diyerek sert mesajlar verdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER