© Nazilli Dolunay Gazetesi

CHP'de kara bulutlar dağılıyor

CHP Nazilli İlçe Başkanlığı'nda, yerel seçim sürecini değerlendirme toplantısı yapıldı. CHP'li Nazilli Belediye Başkan Adayı Dr. Ertuğrul Tetik, partililerle bir araya geldi.

Gamze Yolcu Metin'in adaylık krizinin ardından değişim seslerinin yükseldiği CHP'de, Ertuğrul Tetik'in adaylığının resmiyet kazanmasıyla kara bulutlar dağılmaya başladı. Bugün CHP Nazilli İlçe Başkanlığı'nda gerçekleşen gündem değerlendirme toplantısında; Belediye Başkan Adayı Ertuğrul Tetik, CHP Nazilli İlçe Başkanı Av. Sema Aslıhan Ökmen ve parti meclis üyeleriyle buluştu. Değişim sonrası yeniden kenetlenen CHP'de umut ve birlik mesajları verildi. 

CHP Nazilli İlçe Başkanı Ökmen: "İnanıyoruz, başaracağız. Bugün Nazilli Belediye Başkan Adayımız Sn. Dr. Ertuğrul Tetik ile birlikte partili yol arkadaşlarımızla bir araya geldik. Bu kentin sokaklarında büyümüş, okullarında okumuş, sofralarında buluşmuş, birlikte ağlamış, birlikte gülmüş insanları olarak bu şehre olan sorumluluğumuzun farkındayız." diye konuştu.

Toplantının devamında topyekün kenetlenme mesajları veren Ökmen, "Kenetlenmiş yüreklerin zafere olan inancı, birçok şeyi başaracaktır." dedi. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için iddialı zafer vurgusu yapan Ökmen: "Ve biz hep birlikte başaracağız. Ayrı gayrı olmadan, bir kesim için değil Nazillimiz için başaracağız. Bugün bizlerle olan ve olamayan, desteklerini yüreklerimizde hissettiğimiz tüm yol arkadaşlarımıza ilçe yönetim kurulumuz, kadın ve gençlik kollarımız adına çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER