© Nazilli Dolunay Gazetesi

Mansur Yavaş'tan, selam yolladı

"İşimiz gücümüz Nazilli" sloganıyla 31 Mart yerel seçimlerine hazırlanan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Nazilli Belediye Başkan Adayı Dr. Ertuğrul Tetik, Ankara'dan sürpriz bir video yayınladı.

CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile Ankara'da biraraya gelen CHP Nazilli Belediye Başkan Adayı Dr. Ertuğrul Tetik, kendisine ait sosyal medya hesabından kısa bir duyuru mesajı paylaştı. Ertuğrul Tetik, yaptığı yazılı paylaşımda; "Kıymetli hemşehrilerim. Ankara'dan müjdeli haberlerle döndüm. Bugün saat 14.00'da bir video yayınlayacağım. Çok güçlü geliyoruz." ifadelerine yer verdi. 

MANSUR YAVAŞ'TAN DESTEK SÖZÜ

Duyuru mesajının hemen ardından sürpriz videoyu takipçileriyle paylaşan Tetik, Başkan Mansur Yavaş ile birlikte seçmenlerine selam yolladı. Sosyal medyada yayınlanan kısa videoda; "Nazilli'ye selam ve sevgilerimi yolluyorum" şeklinde sözlerine başlayan Mansur Yavaş; "Nazilli Belediye Başkan adayımızın seçimi kazanması halinde, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin tüm imkanlarıyla kendisinin yanında olacağız." diyerek Ertuğrul Tetik ile el sıkıştı.

"NAZİLLİ'Yİ HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ"

Öte yandan Tetik, videonun alt metninde: "Selam Güzel Nazilli'm. Ankara'dan Mansur Yavaş Başkanımızın size selamı var. Tüm projelerimizde destek sözü verdi. Aydın'da da Özlem Başkanımızla Nazilli'yi hak ettiği yere getireceğiz." cümlelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADA BEĞENİ TOPLADI

Yavaş ve Tetik'in "Birlikte güçlüyüz" sloganıyla yayınladığı video, sosyal medyada CHP'li seçmenlerin büyük beğenisini topladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER