© Nazilli Dolunay Gazetesi

Nazilli Kadınları, Şahsanem'le coştu

Nazilli Kadınları Facebook Grubu yöneticilerinin düzenlediği gala gecesi 90’lı yıllara damga vuran ünlü pop müzik şarkıcısı Şahsenem’in unutulmaz şarkılarıyla muhteşem bir geceye dönüştü. Kadınlar gece boyunca gönüllerince eğlendi.

Nazilli’de gerçekleştirdikleri organizasyon ve sosyal sorumluluk projeleriyle adından sıkça söz ettiren Nazilli Kadınları Facebook Grubu, görkemli bir gala gecesine imza attı. Kurucuları Saime Karakuyu ile Ayten Külcü bu kez üyelerine Garden 256 Düğün Salonu’nda düzenlenen gala gecesinde 90’lı yıllarda fırtına gibi esen ünlü pop müzik sanatçısı Şahsenem sahne aldı. Şahsenem’in unutulmaz şarkılarını seslendirdiği gala gecesinde kadınlar eğlenceye doydu. Duygu Meltem Yalçınkaya’nın muhteşem sunumuyla renk kattığı gecede ilk olarak gecenin yapılmasında katkı sunan sponsorlara teşekkür plaketleri verildi.

“HER ZAMAN YANINIZDA OLACAĞIM”
Geceye katılarak teşekkür plaketini alan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, “Nazilli’nin bu kadar hanım efendisiyle bir arada bulunmaktan çok büyük mutluluk duyuyorum. Faaliyetlerinizle her sene geliştirerek tekrarlıyorsunuz. Bu faaliyetlerinizde her zaman yanınızda olacağım. Herkese iyi eğlenceler” dedi.

KADINLAR ŞAHSENEM İLE COŞTU
Gece Piyanist Grup Bemol Hüseyin Şahinoğlu’nun yaptığı canlı müzik eşliğinde başladı. Ardından Kadın Efeler Zeybek grubu gösterisini sundu. Popüler şarkılarla kurtlarını döken kadınlar gecenin yıldızı Şahsenem’in sahne almasıyla eğlence zirve yaptı. 90’lı yılların sevilen ve tanınan Özbek- Türk asıllı şarkıcı Şahsenem gecede unutulmaz şarkılarını Nazillili kadınlar için seslendirdi.
Gala gecesinde katılımcılara tavuk sote, pilav, kurabiye, kuruyemiş ve içecek ikramı da yapıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER