© Nazilli Dolunay Gazetesi

Ümit Besen ve Pamela Nazilli'yi coşturdu

Arabesk-fantezi müziğinin usta yorumcusu Ümit Besen ve Türk Rock müziğinin başarılı isimlerinden Pamela, dün akşam Nazilli'de sahne aldı. Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği halk konserleri kapsamında hayranlarına müzik ziyafeti yaşatan Ümit Besen ve Pamela, Nazilli halkını coşturdu. CHP Nazilli Belediye Başkan adayı Ertuğrul Tetik de unutulmaz müzik ziyafetinde Nazilli halkını yalnız bırakmadı.

 

Arabesk-fantezi müziğinin usta yorumcusu Ümit Besen ve Türk Rock müziğinin başarılı isimlerinden Pamela, İstasyon Meydanı'nda düzenlenen konserde hayranlarıyla biraraya geldi. Sahnede en güzel şarkılarını seslendiren sanatçılara, binlerce kişi eşlik etti. Saat 20.00'de başlayan konserde alkışlarla sahneye çıkan ilk isim Pamela oldu. Ünlü şarkıcı en beğenilen şarkılarını coşkuyla seslendirdi. Ardından Pamela'nın davetiyle sahneye gelen usta sanatçı Ümit Besen, Pamela ile birlikte "Seni unutmaya ömrüm yeter mi?" adlı parçasını seslendirerek muhteşem bir düete imza attı. Besen, gönüllerde taht kuran; ‘Nikah Masası’, ‘Islak Mendil’, ‘Okul Yolu’, ‘İntizar’, ‘Hangimiz Sevmedik’ gibi klasikleşmiş eserlerini de seslendirerek, adeta kulakların pasını sildi. Hayranları, usta şarkıcının klavye başında seslendirdiği parçalara büyük bir coşkuyla eşlik etti. Konseri izlemek için İstasyon Meydanı'nı dolduran binlerce hayranını coşturan iki sanatçı, müzik severlerden tam not aldı.

ERTUĞRUL TETİK DE NAZİLLİ HALKINA EŞLİK ETTİ

Müzik ziyafetinin ardından sahneye Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli Belediye Başkan adayı Doktor Ertuğrul Tetik çıktı. Tetik, konsere gelenleri selamladıktan sonra ünlü şarkıcılar Ümit Besen ve Pamela’ya çiçek takdim etti. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun selamlarını ileterek konuşmasına başlayan CHP’li Ertuğrul Tetik, “Gençler bu ne muazzam bir tablo böyle. Sizler böyle olduktan sonra, bu güzel kalabalığı gördükten sonra Nazilli’de yapılamayacak hiçbir şey yok. Gençler sizlerle ilgili öyle güzel projelerim var ki, inanamazsınız, hep beraber çok güzel işler yapacağız. Çünkü ben Türkiye’de gönlü en genç başkan olacağım. Sizlerle birlikte olduktan sonra hiçbir olay karşımızda duramaz. Büyük önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ülkemizi siz gençlere emanet etmişti. Bende Nazilli’yi sizlere emanet ediyorum. Beraberce güçlüyüz” ifadelerini kullandı. 

Öte yandan konser sonrası sevenleriyle hatıra fotoğrafları çektiren Dr. Ertuğrul Tetik; "Bu güzel akşamda gençlerle buluşmak çok güzel. Sizlerin daima yanında olacağım. Türkiye'nin gönlü en geç başkanı olacağım. Size söz veriyorum" dedi.

 

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER