© Nazilli Dolunay Gazetesi

Nazilli yapboz misali

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri hızla yaklaşırken, Aydın Büyükşehir Belediyesi ve Nazilli Belediyesi arasındaki  göz boyama yarışı devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta hem Nazilli Belediyesi hem de Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yol yenileme çalışmalarına her geçen gün yenisi ekleniyor. Bir hafta önce Nazilli Belediye Katlı Otoparkı önünde bulunan ve Aydın Büyükleşehir Belediyesi tarafından asfaltlama çalışması yapılan caddeye, patlayan su borusu nedeniyle kazma vurulmuştu.

Bugün sabah itibariyle de Ordu Caddesi, Mustafa Arslan Bulvarı’na Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne ait bir iş makinesi girdi. Büyükşehir Belediyesi tarafından görevlendirilen iş makinesi ve belediye ekipleri, bulvardaki kilitli parke taşlarının sökümüne başladı. Ayrıca Ordu Caddesi üzerindeki Evranlı Mezarlığının bulunduğu bulvarda da caddenin bir kısmı Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından trafiğe kapatıldı. Çalışmalar yer yer sürerken, şehiriçi ulaşımda meydana gelen aksaklıklar Nazillili vatandaşları çileden çıkardı.


​​​​

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER