© Nazilli Dolunay Gazetesi

Nazilli'de Demokrasi Kahvaltısı

Nazilli'de yerel seçimler için heyecanlı bekleyiş devam ederken, Belediye Başkan adayları kahvaltıda buluştu. Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı Ali Çetinkaya, tüm Belediye Başkan adaylarını kahvaltı organizasyonunda buluşturdu.

Memleket Partisi Nazilli Belediye Başkan Adayı Ali Çetinkaya, örnek bir demokratik tavır sergileyerek tüm belediye başkan adaylarını bir masa etrafında biraraya getirdi. Hangar Restoranda düzenlenen organizasyona; Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan başta olmak üzere, Zafer Partisi'nden Firdevs Esmer, Saadet Partisi'nden Murat Melezoğlu, Nazilli Belediye Meclis Üyesi adayı Serkan Sevim, Yeniden Refah Parti'sinden Emin Eser, Türkiye İşçi Partisi'nden Akın İbil, AK Partili Esat Ergüler ve diğer Belediye Başkan adayları katıldı.

ÇETİNKAYA'DAN CENTİLMENLİK ÖRNEĞİ

Kahvaltı etkinliğinde açılış konuşmasını yapan Memleket Partili Ali Çetinkaya; "Nazilli Belediye Başkan Adaylarımızı kahvaltıya davet ederek, sert geçen seçim rüzgarını bir nebze de olsa etik zeminde sürdürme konusunda önemli bir adım attık. Davetimize aynı nezaketle icabet eden tüm adaylarımıza çok teşekkür ediyorum." diyerek sözü diğer adaylara bıraktı.

ESMER: "NAZİLLİ'NİN UMUDU OLACAĞIZ"

Türkiye'nin mülteci sorununu Nazilli'de ilk kez gündeme getirerek dikkatleri üzerine çeken Zafer Partisi'nin Nazilli Belediye Başkan adayı Firdevs Esmer ise; Centilmenliği ve örnek demokratik tavırları için başta Memleket Partili Ali Çetinkaya olmak üzere tüm adaylara teşekkür etti. Konuşmasında gençler ve kadınlara yönelik çalışmalarından bahseden Zafer Partili Firdevs Esmer, "Nazilli'de umudun meşalesi olmak ve Türkiye'nin geleceğinin emanet edildiği gençlerimiz için çok çalışacağız. Özellikle Türk kadınlarına seçme ve seçilme hakkını ilk kez tanıyan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e layık olmak adına kadınlarımızın Nazilli'de istihdama daha çok katılım göstermesi için projelerimizi ortaya koyacağız. Nazilli'nin umudu olmak için çok çalışıyoruz bu yüzden sizlerin huzurunda Belediye Başkanlığı'na talibim. Nazilli'de yapacak çok işimiz var." ifadelerini kullandı.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER