© Nazilli Dolunay Gazetesi

Tetik, "başkan gibi" karşılandı

Yerel seçim hazırlıklarına sıkı başlayan Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Nazilli Belediye Başkan Adayı Dr. Ertuğrul Tetik sahaya indi. Saha çalışmaları kapsamında rotasını oluşturan Ertuğrul Tetik, öncelikle Nazilli'nin kırsal mahallelerine yöneldi. Mahalle ziyaretlerinde adeta "başkan gibi" coşkuyla karşılanan Tetik, mahallelilerin talep ve sorunlarını dinledi.

Seçim turuna Nazilli'nin kırsal mahallelerinden başlayan Ertuğrul Tetik'in geçtiğimiz günkü durağı Işıklar Mahallesi oldu. CHP Nazilli İlçe Başkanı Avukat Sema Aslıhan Ökmen ve partili heyetiyle birlikte Işıklar Mahallesi'ni ziyaret eden Tetik, coşkulu kalabalık tarafından alkışlarla karşılandı. Geceyi aydınlatan meşalaleler eşliğinde mahalle kıraathanesinin yolunu tutan Ertuğrul Tetik, burada vatandaşlarla sohbet etti. Kıraathaneye girdiği andan itibaren samimi tavırları ve güleryüzüyle dikkat çeken Tetik, vatandaşlara hedeflerini ve projelerini anlattı. 

"BELEDİYE BAŞKANI SİZ OLACAKSINIZ"

Kıraathanede Işıklar Mahalle sakinlerine hitap eden Tetik: "Sizin belediye başkanı olduğunuz, sizin yönettiğiniz bir sosyal belediyecilik anlayışını Nazilli'ye kazandıracağız" dedi. Nazilli'nin her kesiminden her insana kapılarının ardına kadar açık olacağının altını çizen Tetik, "Belediye başkanlığı makamı şahsıma değil, sizlere aittir" diyerek alkış topladı. Tetik: "Önceliğimiz Nazilli, önceliğimiz insan ve en büyük derdimiz sizlersiniz" diyerek Nazilli için hedefledikleri yeni nesil belediyecilik anlayışını vurguladı. Ardından mahalle esnafını da tek tek ziyarek eden Tetik, vatandaşlarla hatıra fotoğrafları çektirdi.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER